De ce prefera barbatii sexul de dimineata?

De ce prefera barbatii sexul de dimineata?

Frustrata de comportamentul absolut inacceptabil al iubitului tau care mereu adoarme cand va asezati impreuna in pat? Desigur, tu ai chef de nebunii, iar el iti intoarce spatele. „Nu-i nimic, dimineata am sa i-o platesc”, iti zici probabil gandindu-te ca ai sa-l lasi sa-si rezolve singur erectia matinala, insa nu ai dreptate. Afla de ce!

Un factor important in sexualitatea masculina este testosteronul, hormonul placerilor ce determina impulsurile „primitive” ale partenerilor nostri. Nivelul acestuia in organism variaza de-a lungul zilei, in functie de bioritm. Iar cea mai ridicata valoare, spun oamenii de stiinta, se inregistreaza de obicei dimineata, in timp ce valorile cele mai scazute se inregistreaza seara sau pe timpul noptii.

Iata de ce barbatii nu au intotdeauna chef de prostioare seara, insa dimineata nu ar refuza niciodata o partida de sex. Prin urmare, daca noptile pline de senzualitate la care visai s-au dovedit a fi de fapt lungi, plictisitoare si acompaniate de sforaituri, nu e vina lui, ci a… Naturii!

Pentru ei este pur si simplu mai usor si mai placut sa puna in functiune erectia de dimineata si sa-si inceapa ziua cu un orgasm satisfacator, decat sa se straduiasca foarte mult seara.

Anunțuri

Noiembrie 24, 2009. Etichete: , . Despre sex.

Lasă un comentariu

Be the first to comment!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback URI

%d blogeri au apreciat asta: