Va doresc un Sf Valentin orgasmatic

Ce placeri iti aduce Sfantul Valentin?

 

Comerciala sau nu, sarbatoarea Sfantului Valentin a intrat usor si sigur in viata romanilor, facandu-si loc, in cele din urma, si pe agenda “de lucru”.

Iar daca obiceiul made in USA de a-si cadorisi consoarta sau consortul nu e chiar pe gustul lor, nimic nu poate impiedica o noapte fierbinte, plina de sex.

Cat despre orgasm… specialistii Fox News au incropit o lista cu mai multe tipuri, in functie de mai multi factori . Iata ce ti-ar putea aduce Ziua Indragostitilor (sau Noaptea…):

Orgasmul spontan – cunoscut si drept “extragenital”, apare in afara oricarei stimulari a zonei genitale. Cel mai adesea li se intampla femeilor si survine in caz de fantezii erotice foarte intense.

Paraorgasmul – sau orgasmul fantoma, apare in lipsa sensibilitatii zonei genitale, cauzata de paralizie.

 

Clitoridian – ei, aici nu ar fi prea multe de spus. Prietenul de nadejde al oricarei femei, orgasmul clitoridian este cel mai frecvent intalnit si usor de obtinut.
Orgasmul nocturncaracteristic ambelor sexe, apare in timpul somnului si este adesea pus pe seama viselor erotice.


Cervical
– adeptii Taoismului (religie originara in China) sunt de parere ca presiunea exercitata asupra colului uterin determina un orgasm. Cervical!


Orgasmul emotional –
este mai degraba rezultatul unei eliberari emotionale decat al unui contact sexual. Acest orgasm apare atunci cand mintea, trupul si sufletul coexista intr-o armonie totala, fara retineri.


Urechiogasmul –
sau senzatia resimtita de cei ahtiati dupa un anumit stil muzical, atunci cand dramatismul sunetelor preferate le invadeaza urechile.


Orgasmul Tantric –
apare evident in timpul sexului Tantric, atunci cand partenerii simt ca au ajuns o singura fiinta, dincolo de orice limita lumeasca, au depasit Universul. Energia orgasmica se extinde catre crestetul capului, trece de chakra acestui nivel si iese din trup. Orgasmul Tantric echivaleaza uneori cu orgasmul multiplu.


Vaginal
– orgasmul intern sau uterin, survine in urma stimularii punctului G. Include contractii ale uterului, vaginului, regiunii pelviene. In conditiile in care multe persoane sunt circumspecte in privinta existentei unui punct G, putem spune ca orgasmul cu pricina apare pur si simplu la contactul sexual vaginal.

Anunțuri

Februarie 11, 2010. Etichete: , . Despre iubire.

Lasă un comentariu

Be the first to comment!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback URI

%d blogeri au apreciat asta: